Contact


Naam *
Naam

Adres

Gyk 6
8502 AS Joure

T +31 6 11 20 14 13
E info@boersma-terschelling.nl

KvK 01118969
IBAN NL80RABO0132796465


TERSCHELLING    KOOS en TINEKE BOERSMA

Koos en Tineke Boersma 

Wij zijn Tineke en Koos Boersma en wonen in Joure. Vanuit daar verhuren we de accommodaties van onszelf en onze familie op Terschelling. Koos is geboren en getogen op dit mooie eiland. Zijn vader had een bouwbedrijf op Terschelling en verhuurde destijds al bungalows. Regelmatig gaan we terug naar ons geliefde eiland Terschelling om te genieten van de rust en de natuur, en niet te vergeten het prachtige strand. 

Zelf verblijven we geregeld in één van onze accommodaties, zodat we zicht kunnen houden op de stand van zaken en tegelijkertijd in de gelegenheid zijn om de bungalows goed te onderhouden.

Mocht u er online niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

T +31 6 11 20 14 13
E info@boersma-terschelling.nl

Beheer op Terschelling: Miranda Meijer

Op het eiland hebben we een beheerder, Miranda en Albert Meijer. Zij verzorgen sinds 2012 met hun team het beheer van de accommodaties van de Familie Boersma. Zij zijn het aanspreekpunt tijdens uw verblijf voor storingen en calamiteiten op het eiland en zorgen voor de verplichte schoonmaakwissels en het huren van verplicht standaard linnengoed (1- persoons €10,- en 2-persoons €12,50).  Ook is het mogelijk om als extra service boodschappenpakketten, fietsverhuur of benchverhuur via hun website te bestellen.  

Graag verwijzen wij u door naar hun webwinkel:

E www.vakantieservicebureauterschelling.nl