TERSCHELLING BOERSMA Rederij doeksen

Veerboot

Rederij Doeksen verzorgt de veerdiensten van- en naar Terschelling. Voor vertrektijden en het reserveren van uw overtocht kunt u terecht op de website van Rederij Doeksen. 

www.rederij-doeksen.nl

Fietsen huren

Voor fietsverhuur verwijzen we u graag naar:

onze beheerder op Terschelling: Vakantie Service Bureau Terschelling.

Kijk op http://www.vakantieservicebureauterschelling.nl

 

TERSCHELLING BOERSMA

Toerist informatie

Naast de onderstaande evenementen kunt u op de volgende sites aanvullende informatie vinden over Terschelling.

Activiteiten, bedrijfsuitjes en evenementen : www.mooi-weer.nl

Algemene informatie:
www.vvvterschelling.nl

Het weer op Terschelling:
www.weeronline.nl

    Activiteiten op Terschelling 


Terschelling Boersma oerol

Oerol Festival

Het Oerol Festival is een jaarlijks terugkerend 10-daags locatietheater- en landschapskunstenfestival op Terschelling. Oerol 2019 is van 14 t/m 23 juni

Locatietheater, schuurtjestheater, straattheater, moderne dans, opera, beeldende kunst, muziek en de diverse cross-overs zijn de ingrediënten van een festival met het eiland als podium. Het festival groeide in 25 jaar uit van een klein straatfestival tot een internationaal zeer gewaardeerd multidisciplinair festival.

Meer informatie: www.oerol.nl

TERSCHELLING BOERSMA fjoertoer

Fjoertoer

De Fjoertoer is een wandelevenement en voert de deelnemers door polders, bossen, strand en duinen, deels door de nacht, langs bakens van vuur.

De achtste Fjoertoer vindt plaats op zaterdag 7 april 2019. De inschrijving hiervoor opent medio december 2015.

Trek je beste wandelschoenen aan en geniet van alles om je heen tijdens deze wandeltocht van 20 km of 40 km. Er kunnen dit jaar maximaal 2.500 wandelaars en nordic-walkers meedoen aan de Fjoertoer.

Meer informatie: fjoertoer.nl

TERSCHELLING BOERSMA berenloop

Berenloop

Zondag 3 november 2019 vindt de  Berenloop Marathon plaats op Terschelling. Voor veel lopers vormt de Berenloop een vast onderdeel van hun loopkalender. Het fraaie maar zware parcours, de enthousiaste vrijwilligers en de aanmoedigingen onderweg zorgen voor een fantastisch hardloopspektakel. Bovendien is de Berenloop de perfecte aanleiding voor een sportief en ontspannen weekendje Terschelling.

Meer informatie: www.berenloopterschelling.nl

TERSCHELLING BOERSMA roeirace

Harlingen Terschelling Roeirace

De HT race is een sloepenrace van Harlingen naar Terschelling over een afstand van ruim 30 km. Jaarlijks nemen ongeveer 130 sloepen deel aan de race. De oversteek over de Waddenzee is een van de zwaarste roeitochten in ons land. Als het weer niet optimaal is, wordt de strijd aangegaan met de golven, wind en getijdenstroom. Dit jaar is de editie op vrijdag 30 mei 2019

Meer informatie: www.htroeien.nl

TERSCHELLING BOERSMA rock & roll weekend

Rock & Roll Weekend

Elk eerste weekend van september vindt op Terschelling het Rock and Roll Street festival plaats. Het dorp Midsland is hiervan het bruisende hart en dompelt zich een heel weekend lang onder in de sfeer van de jaren vijftig. Dit jaar valt het Rock and Roll in het weekend van 6, 7 en 8 september 2019.

Meer informatie: www.rockandroll-terschelling.nl